23.10.07

GSR - Sumár (koniec?)

Trocha neskôr,ale predsa...

Momenty - 7. séria

7x01 Grissom prinesie Sare vegetariánsky hamburger. Na Warrickovu otázku "A čo ja?" mu odpovie : "Nevedel som, že tu budeš, prepáč." Naši holúbkovia si vymenia láskyplné pohľady a Sara s úsmevom na tvári pozoruje ako Grissom odchádza.
7x02 Obaja majú dojem, že Ecklie niečo tuší - keď sa Sary opýta, čo si myslí o jednom prípade, na ktorom pracuje spolu s Gilom, len vyjachtá "Súhlasím s Grissomom." Ecklie len prevráti oči a uškrnie sa:"No jasné, ako inak." Pozrú sa na seba a Sara nečujne povie "Nie."
7x03 Sara pripomenie Gilovi ich prvé stretnutie so slovami "Nesmieš sa spoliehať na prvý dojem."
"Prvé dojmy sú rozhodujúce, no ako sa časom menia dôkazy, aj teória sa mení."
7x04 Grissom prichádzajúc za ňou obdivuje jej zadok(!) predtým. než obhajuje svoju prítomnosť - počas celého dielu spolu flirtujú (nejako sa nám rozbehli,nezdá sa vám=)?)
7x05
Bavia sa o náboženstve. Sarin názor je, že Boh je niekto, kto je zodpovedný za všetky ich problémy. Grissom odchádza z miestnosti a na Sarinu otázku, či ho ako katolíka neurazila odpovedá "Nie, drahá."
7x06 Grissom je na Grega nahnevaný kvôli hlasnej hudbe, no keď zistí, že Sara bola tá, ktorá ju dala nahlas, zmení tému. Potom, čo Greg odíde, mu Sara povie: "Nebuď naňho tak prísny, je veľmi vystresovaný."
7x08 Sarin návrh na spolužitie...
7x10 Pri pohľade na "Mannleigh Chickens" si Sara Gila doberá. Na jeho otázku, čo na tom je mu záhadne odpovie "Dám ti vedieť."(parafráza na Gilove občasné odchody z miestnosti bez vysvetlenia.)
7x11 Ťažká skúška - Grissom odchádza na ročné voľno, na ktoré má ako univerzitný profesor nárok. Skôr ako odíde, chce sa rozlúčiť so Sarou. na nej je vidno, že má uplakané oči.
7x13 Sare prišiel balíček... odíde s ním do šatne, kde vo vnútri nájde kuklu - no viac nič, žiaden list...
7x14 Grissomov list pre Saru - nevedno, či ho uvidí (už vieme, že áno...)
7x15 Grissomov návrat. Keď sa stretnú, Sara síce páchne ako odpad (kvôli riešeniu jedného prípadu) no zdá sa, že Gilovi to neprekáža. vyzerá šťastný, že ju opäť vidí.
7x17 Veľa dôležitých scén:
Warrick povie Sare, že dúfa, že jej odhad na mužov je lepší ako na univerzite. (žeby Sara mala zlý nos na mužov ?) najdôležitejšia je však tá scéna, v ktorej Sara Gilovi (konečne) oholí bradu .
Na jej otázku:"Veríš mi?" pohotovo odpovedá "Neskonale."
7x18 Keď sa Sara dostane ku Gilovi povie: "Moje rande je to tam." na čo jej Gil odpovie :"Určite mal pádny dôvod neprísť." na konci sledujú správy, v ktorých je reportáž o šiestich vraždách, na čo sa Sare vykotúľajú slzy. Grissom jej ich zotrie a objíme ju okolo ramien - odchádzajú...
7x21 Veľká debata o sexe (!)
Sara: "Nikdy si za sex neplatil?"
Gil: "Nie, je to úbohé."
Sara: "Ako to?"
Gil: "Sex by mal byť spojením dvoch ľudí, no sex za peniaze je toho pravým opakom. Robí človeka... smutným."
Sara (s úsmevom): "Tak je mi jasné, že kvôli mne určite smutný nie si."
Gil: "Nie, robíš ma šťastným"
(Nejako sa nám rozbehli, nie?)
Pokračujú vo vyšetrovaní
7x22
Konečne ICH dom a ICH život

A Sara konečne číta list


7x23 Žiarlivosť zo Sarinej strany - Brass povie Cath, že medzi Lady H a Grissomom je niečo viac, no debata je prerušená nálezom mŕtveho tela.
7x24 Sara sa stratí na celý tím ju hľadá














Momenty 8. séria

8x01
Navzdory názvu epizódy zisťujeme, že Sara prežila Nataliin útok a následne sa snaží nájsť pomoc po tom, ako sa vy
slobodí spod auta. Grissom a zvyšok tímu sa ju snažia zúfalo nájsť v púšti zápasiac s časom. Keď ju Nick objaví v bezvedomí a chystajú ju na prevoz do nemocnice,Grissom naskočí do helikoptéry a keď Sara otvorí oči, prvé, čo vidí je "Grissom" na jeho veste. - úsmev úľavy.

8x02
Pri konfrontácii sa Eckli dozvedá od oboch dva rozdielne údaje na otázku,kedy sa ich vzťah stal intímnejším. Od Sary sa dozvedá,
že to bolo zhruba pred dvomi rokmi v nedeľu a Grissom mu na tú istú otázku odpovie, že to bolo vtedy, keď sa prvýkrát stretli pred deviatimi rokmi.
Neskôr, keď sa o tom rozprávajú v aute, Sara pri tomto vybuchne v šialený smiech (mňa by asi porazilo).
Rozprávajú sa o tom,ako sa stretli na FAC . Grissom si Saru veľmi dobre pamätá,pretože mala neustále nejaké otázky okolo antropológie. ako vysvitne, zbierala odvahu na to, aby ho mohla pozvať na večeru. (OMG)
Presvedčí ho, a
by mohla odísť zo smeny aby neporušili pravidlá -Grissom sám chce odísť, no Sara nechce,aby to urobil len kvôli nej.
Nakoniec sa pridali k ostatným na motokárach. Samozrejme, sara stojí obďaleč kvôli zlomenej ruke. Ako ich pozoruje, úsmev z tváre jej pomaličky mizne . Uvedomuje si, že bude veľmi ťažké opustiť "rodinu" z nočnej smeny a možno tráviť menej času s Grissomom...
8x04 Bee Talk- konečne jasná odpoveď a prvý bozk našej zamilovanej dvojice...






Finito, pokračovať budem ďalšou dvojicou =).
P.s.Možno sú tam veci, ktoré viete, ale možno niektorí nevedeli ani to...
Katie xxx

Žiadne komentáre: