23.10.07

GSR - Sumár (časť druhá)

Pokračujem =)) Dlho som to nevydržala - kto by tej téme aj odolal, však???

Po dychovej skúške nastali určité zmeny,ktoré obom uľahčili ich vzťah. V piatej sérii si Sara uvedomuje svoje city, ale nechá to tak, čo je evidentné v epizóde "Hady". Grissom sa snaží ovládnuť svoj strach a obavy(v jednej scéne Grissom vyzerá,akoby chcel Saru pozvať von, no tá ho v polovici vety zastaví.

Po konflikte, ktorý mala Sara s Eckliem a Cath sa Grissom zastaví u nej doma. Tu sa dozvedáme niečo o jej súkromí - vyrastala v rodine plnej domáceho násilia,čo jej mama zakončila vraždou otca, po ktorej sa ocitla v pestúnskej starostlivosti.
Toto je jedna z najemocionálnejších scén v CSI všeobecne: Grissom má slzy na krajíčku, zatiaľ čo Sara plače. Snaží sa ju upokojiť - vezme ju za ruku a neskôr sa jej pred Eckliem zastane so slovami "potrebujem ju".

Počas piatej série sme videli tretie osoby, ktoré mohli zasiahnuť do tohoto vzťahu - na strane Sary Greg Sanders a na strane Grissoma Sofia Curtis, no ako sa neskôr ukáže, ani jeden z nich nie je nebezpečný.
V epizóde Commited bol Grissom zničený, keď išlo Sare o život pri útoku pacienta psychiatrickej liečebne. Ich vzťah začínajúci touto epizódou a prebiehajúci počas celej šiestej série sa stal jasnejším a väčšina problémov zmizla.
Hoci sa objavili nejaké flirtujúce a nevysvetliteľné momenty, v šiestej sérii je pramálo GSR momentov až do "Time of Your Death" , kde boli zamestnaní veľavravnými pohľadmi.
O dve epizódy ďalej bol konečne objasnený ich romantický vzťah vo "Way To Go" - scéna v Sarinej spálni.
Od tejto chvíle všetci GSR fans mohli konečne oslavovať, pretože sa dočkali toho, na čo sedem rokov trpezlivo čakali...




Hurá, už len posledná časť a je to hotovo =)
Katie xxx

Žiadne komentáre: