1.11.07

Knihy CSI:Las Vegas





Vítejte mezi méně známými, ale o to úspěšnějšími hrdiny boje proti zločinu v Las Vegas - forenzními kriminalisty.

Vynikající tým kriminalistického oddělení, který pracuje na noční směně - Catherine Wilowsová, Warrick Brown, Nick Stokes a Sára Sidleová -musí pod vedením veterána Gila Grissoma ve snaze o rozšifrování důkazů za žlutou policejní páskou kombinovat moderní vědecké metody se starou dobrou logikou.


Rebecca Bennetová, nevlastní dcera bohatého lasvegaského podnikatele, tlačí na lasvegaské policejní oddělení, aby znovu otevřelo vyšetřování smrti její matky Rity - tvrdí, že i když to tak možná na první pohled nevypadá, Rebecčin nenasytný nevlastní otec měl ve skutečnosti na smrti své manželky podíl. Nikdo ale nečeká odhalení, se kterým přijdou kriminalisté Gil Grissom, Sára Sidleová a Nick Stokes - jejich vyšetřování nikam nevede ..., protože exhumovaná mrtvá není Rita Bennettová.

Catherine Willowsová a Warrick Brown musejí mezitím vyšetřit nenadálé úmrtí Vivian Elliotové v ústavu trvalé péče Sunny Day - pacientky, která zřejmě nezemřela v důsledku přirozených příčin. A jak záhy zjistí, nebyla možná v poslední době jediná. Chce snad někdo ze zaměstnanců ústavu pomoci lidem od bolestí, nebo od majetku? Na to už musejí najít odpověď lasvegaští kriminalisté.

Kompletní obrazový průvodce televizního seriálu. Budete svědky, jak noční směna, vedená Gilem Grissomem, shromažďuje, zpracovává a hodnotí důkazy a řeší kriminální případy.

Kniha plná nejrůznějšího obrazového materiálu všech řad obsahuje i snímky jednotlivých postav, záběry z programu a komentované detailní obrazy.

Tato publikace zkoumá jednotlivé oblasti, v nichž působí členové odborného týmu, a detailně odhaluje pozadí případů, na nichž se jednotlivé postavy podílejí.

Objevíte tajemství skryté v krevních skvrnách i zákonitosti interpretace takových stop, budete svědky rekonstrukce tváře, seznámíte se s terénní soupravou, kterou kriminální služba používá. A nyní již vzhůru do světa zločinu.


Keď budem veľká,tak si ich kúpim...
Katie xxx




































3 komentáre:

house4ever povedal(a)...

keby aj u nás také predávali:(

Katie povedal(a)...

tie prvé dve som včera videla =)) a držala v ruke...

Anonymný povedal(a)...

jj já už sem je taky viděla v knihkupectví.....a máš u mě diplomek=))