11.9.08

GSR Reunion, Back to School etc.

No,tak sa nám začal nový školský rok (pre niektorých aj ten posledný a kritický), televízne programy sa vracajú takisto do ako-takého normálu (aj keď nie všetko,ale čo už..) a hlavne: vracajú sa nami milované CSI-čka s menšími či väčšími zmenami.
Tou prvou, o ktorej my fanúšikovia CSI: Crime Scene investigation už veľmi dlho vieme a sme z toho asi aj mierne zmätení je nasledovné: svoj odchod ohlásil William Petersen, ktorý sa objaví (zatiaľ) poslednýkrát v 10. epizóde IX. série. Zároveň však nie je vylúčené, že sa ešte párkrát objaví ako Special Guest Star. Osobne však počítam s tým, že v jubilejnej 200. epizóde sa určite objaví,no nechajme sa prekvapiť.
Zároveň je jasné, že sa na scéne objavia dve postavy v podaní Laurencea Fishbournea a Laureen Lee Smith...
Ďalej všetko nasvedčuje tomu, že sa budeme musieť nadobro rozlúčiť s postavou Warricka Browna v podaní Garyho Dourdana, ktorého nie veľmi milo "odmenil" zástupca šerifa.
A na záver niečo pozitívne: ako už názov príspevku nasvedčuje, pre všetkých GSR Fans na svete zasvietilo svetielko nádeje,pretože Sara Sidle v podaní Jorji Fox sa na niekoľko častí vráti, aby spoločne s ostatnými vyriešila prípad Warricka Browna a aspoň trocha pomohla Grissomovi nájsť odpoveď na veľmi dôležitú otázku: Kým sa stal a či jeho práca má ešte zmysel.
Podľa niektorých spoilerov sa uvádza,že sa na scéne objavia ešte dve celkom kľúčové postavy: dominantná Lady Heather a psychopatická sériová vrahyňa Natalie Davis. Síce to nie je práve príjemné zstenie,ale myslím,že aj ich návrat má určitý význam pre celý seriál a nielen pre určité postavy.
*Koniec spoileru*
Oficiálny návrat CSI na americké televízne obrazovky: 09.10.2008
Katie xxx

Žiadne komentáre: